Home » Sanatate » Nutritie » O gustare sănătoasă în fiecare ghiozdan!

O gustare sănătoasă în fiecare ghiozdan!

1

Toamna asta să ne încărcăm cu energie verde și să aflăm cum să este să începi școala în Green style?! Nu, nu înseamnă să porți uniformă verde, ci să fii eco, să mănânci echilibrat, să iubești produsele BIO, să nu îți lipsească în nicio zi fructele, legumele ori gustările sănătoase. Căci BIO înseamnă respect pentru natură, consumul de produse naturale, fără coloranți și conservanți și mai multă energie, zi de zi, datorită nutrienților integrali din alimente. Și nu uita să faci cât mai multă mișcare; e super-fantastic și distractiv.

Go Green! Mananca sanatos, începe școala cu forțe de campion și căștigă energie pentru cel mai reușit an școlar. BIO vine cu produse delicioase și sănătoase și un super-concurs – motive în plus să începi școala cu energie de campion!

Prin produsele variate, gama Cereal BIO readuce în actualitate beneficiile nutriționale ale unor cereale milenare, precum grâul spelta, hrișca, amarath-ul, quinoa, regăsite în întreaga gamă, de la biscuiți și fursecuri, la cerealele pentru micul dejun, paleuri, pâine nordică, pâine crocantă țărănească, sos pentru paste și umpluturi.

In plus, datorită pachetelor mici din fiecare pungă de biscuiți, aceștia sunt o porție dulce delicioasă și sănătoasă, 3ușor de pus în ghiozdanul celor mici, pentru gradiniță sau școală. Și la fel de ușor de luat de către părinți, pentru gustarea sănătoasă de la serviciu.

O mare parte din gama de produse Cereal BIO este gândită special pentru copii, fiind bogate în vitamine și minerale, esențiale în dezvoltarea armonioasă a micuților.

Cereale pentru micul dejun, in variantele Bulgarasi miere 250g și Petale Ciocolata 250g sunt produse în Elveția, cu făină integrală din grâu, orz, secară și porumb, ideale pentru un mic dejun sănătos, bogat în fibre.

Biscuiții din făină măciniș integral, netratată chimic în timpul stocării, cu diverse adaosuri de ingrediente (semințe, bucăți de fructe etc.) îi vor reface rezervele de energie la gustarea de la școală sau de după-amiază, alături de un produs lactat ori de un fruct.

Produsele Cereal BIO și gama BIO Kid sunt ușor de găsit în raioanele BIO ale marilor lanțuri de magazine din București și din țară sau în magazinele naturiste și tip plafar.

Cereal BIO îți aduce super premii, pentru un început de an școlar plin de energie!

Cereal BIO Fii campion cu Alex Filip

Orice produs Cereal BIO achiziționat până la 23.10.2016 îți poate aduce super premii:

5 copii și un însoțitor vor avea ocazia inedită de a participa la un drive test plin de adrenalină, alături de Alex Filip, campionul național de raliu 2WD.

Alți 80 de norocoși vor câștiga tricouri sau ghiozdane cu produse BIO, toate purtând autograful lui Alex Filip. Mai multe pe www.nutrivita.ro/CerealBio ori pe facebook, in aplicatia www.facebook.com/Nutrivita.ro

Mult succes: la start, la concurs și la școală!

Go Green! Mananca sanatos, începe școala cu forțe de campion și căștigă energie pentru cel mai reușit an scolar. Cu Cereal BIO!

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *