Home » Evenimente » Seducţia parfumului de lux cu poezie

Seducţia parfumului de lux cu poezie

20180213_Lansare parfum Divine (13)20180213_Lansare parfum Divine (86)

Your Personal Aroma by Raluca Vasile a lansat de Valentine,  ȋn luna iubirii, noul parfum unisex, surprinzător, misterios și narcotic,  din linia de parfumuri cu feromoni naturali #SoDelicious, alături de Godilicious și Oudilicious, parfumuri pentru zei și zeiţe, lansate in 2016.

Cu un miros fresh unisex, proaspăt și narcotic, realmente seducător, Divine (Be my Valentine) este in viziunea creatoarei o poezie romantică și seducătoare, scrisă cu note seducătoare și intense de lime, vetiver, patchouli, lăcrămioare, mandarin verde, frezii, piper roz, cuișoare infuzate ȋn alcooluri narcotice.
Pentru că toate acestea trebuiau să poarte un nume divin, parfumul vine bine legat cu o cureluşă cadou sculptată manual din piele naturală de prietenii de la Brosnor artizani ȋn piele naturală din generaţie ȋn generaţie , ce are ataşată o frunză de cannabis ce sfidează natura şi poate fi purtată  la rochii, cămăşi sau bluze ca un detaliu inedit de o calitate superioară.

Vetiveria Zizanoides sau popular Vetiver, este o iarbă aromată, cu miros fresh şi intens de fum, originată ȋn Asia de Sud, extrasă si cultivată ȋn Africa şi America centrală. Esenţa are un efect narcotic şi afrodisiac, de aceea este un ingredient magic ȋn parfumeria de lux. Cea mai apreciată esenţă de vetiver se produce ȋn Jamaica, şi este un elixir mai preţios decat aurul.
20180213_Lansare parfum Divine (106)20180213_Lansare parfum Divine (56)

„Divine, cocktail de arome aduce aromele exotice şi diafane din colţuri depărtate de lume, ȋntr-o alchimie rară cu note suave fresh  şi miros de iarbă  proaspată. Un cocktail de seducţie binevenit ȋn luna iubirii” – Raluca Vasile, parfumier de lux.

„prin fereastra inimii
dragostea
evadează spre norii cenuşii
zborul iubirii
în dansul fulgilor de nea
deschid umbreluţa ornament
sărutului franţuzesc
într-un cocktail servit
pe nerăsuflate
până-n adâncul trupurilor noastre
amestecate
pe terasa sufletului
transfer lumină
cu ochiul soarelui
deschis în stea de aur
pe chipul tău.”
H.P.

Parfumul este disponibil din luna Februarie ȋn atelierul YPA Artisan by Raluca Vasile și E-shop: www.yourpersonalaroma.com

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *