Home » Frumusete » Fifty Shades of Glitter by Mihai Albu

Fifty Shades of Glitter by Mihai Albu

Vara aceasta se traduce în culori vibrante și în străluciri de metale prețioase, puse la picioarele oricărei  fashionista de către celebrul designer Mihai Albu.Vă invităm să descoperiți în acest articol trendurile de vară  și noutățile sezonului, pe scurt, se anunță un sezon estival glamorous, de-a dreptul sclipitor!

 

LA SOARE TE POȚI UITA, DAR GLITTER-UL TE VA FERMECA!

Mihai Albu pantofi PINK GLITTER STEALTH 999 leiNoutatea absolută și vedeta incontestabilă a noii colecții de primăvară-vară 2017 semnate Mihai Albu o reprezintă glitter-ul. Paiete, sclipici, aspect strălucitor – toate sunt must have-ul spectaculos al zilelor toride din lunga vară fierbinte.

Indiferent că vorbim despre o pereche de sandale pentru o ocazie specială, despre pantofi stiletto ori despre flats, glitter-ul așternut la propriu la picioarele tale va scoate din anonimat și va aduce acea strălucire stylish oricărei ținute simple de zi.

Dacă în cazul noilor modele de sandale ies în evidență curelele simple și delicate, la pantofi atenția pică asupra inserției din PVC transparent dinspre vârf, care creează senzația de decupaj adânc, în formă de V. “Noutatea glam și ludică în același timp, pe care am pregătit-o în noua colecție de primăvară-vară 2017, o reprezintă glitter-ul. Un material regăsit în trendurile internaționale de modă, extrem de versatil, purtabil atât seara, cât și ziua și pe care îl veți regăsi la pantofii cu toc înalt, la sandale, dar și la balerini și clutch-uri.”, spune Mihai Albu.

 A TALE OF HIGH HEELS AND CURVES

Mihai Albu sanda bronz glitter 699 leiSandalele și pantofii propuși de Mihai Albu pentru acest sezon nu sunt gândiți exclusiv pentru seară sau evenimente speciale, ci pot fi purtați și la o întâlnire sau o recepție de după-amiază, dar și ziua, la o ținută simplă, uni, devenind, practic, vedetele întregului outfitTocurile, deși înalte, sunt și ele concepute pentru diverse ocazii și momente ale zilei: de la tocurile metalice arhitecturale stealth, de 11cm, la tocurile cui de 10cm ori la cele groase, de 8 cm.

Un alt element definitoriu pe care Mihai Albu îl aduce în colecția de primăvară-vară, anul acesta, îl reprezintă liniile reinterpretate. Clasica linie dreaptă de terminare a pantofilor spre călcâi este înlocuită de o linie curbă neașteptată, sub forma a trei onduleuri, senzuale, feminine și extrem de chic.

FIFTY SHADES OF GLITTER

glitter shoesDegradeurile, inclusiv pe glitter, de la roz aprins la burgund, de la cenușiu și argintiu la bronz, verde-smarald, albastru cobalt, alb și auriu, redau un aspect original și surprinzător, jucăuș, poți alege o singură nuanță sau poți opta pentru varianta care se schimbă gradual, de la vârfuri spre călcâi.

BALLERINA GIRL

Mihai Albu GLITTER FLATS argintii 449 leiPentru momentele în care vrei să faci o plimbare prin parc sau când trebuie să alergi întreaga zi între întâlniri, însă vrei să adopți totuși o ținută stilată, balerinii te vor scoate întotdeauna din încurcătură. Cu toc comod, de 1 cm,cu finisaj metalic argintiu, pantofii flats din acest sezon propuși de Mihai Albu, sunt realizați din glitter sau piele cu textură metalizată, adevărate bijuterii la purtător.

O soluție chic și elegantă în locul tenișilor sau pantofilor sport, atunci când optezi pentru combinația clasică cu jeans și tricou sau cămașă lejeră.

I FEEL LUCKY!

Sandale și pantofii realizați manual sub semnătura designer-ului Mihai Albu, extrem de comozi, cu tălpi, finisaje și materiale de cea mai bună calitate sunt disponibili în magazinul online www.mihaialbu.ro şi în showroom-ul din Bucureşti, din Bd. Mărăşeşti nr. 125. În plus, poți profita de oferta specială a fiecărei luni –Lucky Hit. 

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *