Home » Evenimente » Noutati » Lansarea primului magazin Maressia din București

Lansarea primului magazin Maressia din București

Alina-Marica-Mega-Are-MereMaressia – un brand cu sufletDupă mulți ani petrecuți în top management bancar, am simțit nevoia sa fac o schimbare. Am decis să lansez brandul Maressia, deoarece am fost puternic atrasă intotdeauna de simbolurile care provin din tradițional, dar și de fashion…Denumirea se potrivește perfect cu conceptul brandului: acela de a aduce simbolurile din tradiționalul românesc și de a le reînvia pe haine moderne, în tendințe, exact așa cum râul reprezintă trecutul și prezentul simultan”, a spus povestea brandului Maressia fashion designerul Alina Marica. “Am facut haine de cand mă stiu, lucram la masina de cusut a bunicii. Cursul de design vestimentar pe care l-am urmat a venit în mod natural, pentru a-mi completa pasiunea. Iată că acum creațiile mele vor fi la indemâna celor care le apreciază, odată cu deschiderea primului magazin in București al brandului!

Piesele vestimentare ce poartă semnătura Alinei Marica au aceeasi Statement_Maressiatrăsătură distinctivă: broderia cu simboluri inspirate din tradițional. Haine confortabile, în tendințe, piese vestimentare de serie mică și unicate. Haine în care poți trăi, iubi, te poți mișca liber și te poți simți tu, te poți regăsi mai aproape de tradiții și de rădăcini. Conturată cu multă grijă și atenție pentru detalii, fiecare piesă Maressia este gandită pentru a oferi celui ce o poartă experiența autenticului și naturaleței care nu se demodează nicioda. Hainele din colecția Maressia sunt haine personalizate, create și realizate în atelierul propriu.

Materialele folosite la realizarea hainelor Maressia sunt 100% naturale. Sunt ţesute din fire naturale de lână, in, mătase, bumbac într-o fabrică în România în care calitatea este prioritară. “Este foarte important pentru mine să folosesc numai materiale de cea mai bună calitate, este o decizie cu care am pornit la drum și de la care nu mă voi abate niciodată”, ne spune designerul.

Pe toate creațiile Alinei Marica veți regăsi broderie de inspiratie tradițională cu un touch în trend, provenit din punctul Maressia, punctul în stea, care are la bază tradiționalul punct românesc în cruce, însă fiind mai complex și mai sofisticat. Inspirate din ii vechi și reinventate prin stilizare, aceste broderii sunt unice, originale și reprezintă caracteristica esențială a brandului Maressia.

Stripes Denim Mantle_MaressiaÎncercam să ne reîntoarcem către rădăcini, către tradițiile de care ne-am depărtat în ultimii 20 de ani, îmbrățișând cultura vestică în detrimental celei autohtone. Acum românii au înțeles că ei contează ca popor de sine stătător împreună cu tradițiile și cultura lui și încearcă să regasească și să inceapă să aprecieze din nou specificul tradițional, nu numai în fashion, dar și în arta culinară, în pictură, muzică”, a mai mentionat designerul.

Toate aceste elemente românești au fost prezente în seara evenimentului de lansare a primului magazin al brandului Maressia într-un cadru relaxat si nonconformist. Magazinul este situat la etajul al doilea al Cocor Shopping Center, unde de-acum înainte veți putea admira  si achiziționa creațiile designerului Alina Marica, adevărate bijuterii vestimentare în tendințe, cu un touch de broderie tradițională

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *