Home » Sanatate » Noutăți delicioase Gerlinéa

Noutăți delicioase Gerlinéa

Gerlinéa, lider european în managementul greutății corporale, ne încântă și vara aceasta cu un program eficient și cu solutii sănătoase pentru controlul greutății. Noutăţile ce completează gama variată de produse și o invitație la concurs cu premii cool, sunt motive să citești acest articol și să te bucuri din plin de vară și de vacanță!

RĂCOREȘTE-TE CU NOILE SUBSTITUTE DE MASĂ !

batoane Gerlinea cu caise si ciocolata

Pentru sezonul estival, Gerlinéa propune gusturi noi și răcoritoare în gama de substitute de masă: shake-urile proteice gata de băut, Fructe Exotice și Café Frappe, dar şi batoanele de slăbit cu cereale, caise și ciocolată – 186 g format 3 mese (6 batoane).

Produsele Gerlinea conţin 20% proteine, au 12 vitamine şi 11 minerale şi pot înlocui o masă într-un mod echilibrat şi sănătos. Compoziţia lor sigură este, de altfel, reglementatã de legi europene, iar efectul lor are susținerea Agenţiei Europene pentru Securitatea Alimentelor (EFSA), care, în urma a numeroase studii clinice şi date științifice, a confirmat eficienţa utilizãrii substitutelor de masă bogate în proteine pentru scăderea în greutate și menținerea greutății.
Experimenteaza Dieta Gerlinéa! Pentru a scăpa de kilogramele nedorite, poţi înlocui 2 mese pe zi cu delicioasele substitute de masă Gerlinéa. De asemenea, dacă ai facut excese culinare în weekend sau în concediu, adoptă pentru 2-3 zile o dietă hipocalorică, inlocuind 1-2 mese cu substitutele de masă. În cadrul unui regim hipocaloric, înlocuirea zilnică a unei mese cu batoanele dietetice Gerlinéa îţi permite sã gestionezi eficient greutatea, zi de zi, fie că vrei să îţi menţii greutatea, să slăbeşti sau să compensezi un exces culinar. Descoperă gustul răcoritor, de vară, al caiselor în aceste delicioase batoane de cereale crocante, pe pat de ciocolată cu lapte, îmbogațită cu bucăți de migdale. Cu un conținut ridicat de fibre, 12 vitamine și 11 minerale, 2 batoane cu cereale și caise reprezintă echivalentul caloric şi hrănitor al unei mese, cu numai 241 kcal. O soluție oricând la îndemână pentru micul dejun, alături de un iaurt natural, fără grăsimi sau de o băutură fără zahăr. 
cafe frappe Gerlinea bautura Gerlinea cu fructe exoticeRăcoreşte-te în zilele caniculare cu noile shake-uri cremoase și sățioase de la Gerlinéa. Fie că alegi varianta cu mango și ananas Fructe Exotice, fie că optezi pentru Café Frappe, shake-urile sunt un înlocuitor de masă hipocaloric și hiperproteic, uşor de luat cu tine la serviciu ori la plajă..
Trucul Gerlinéa: adaugă 2 cuburi de gheață, pentru un plus de prospețime cu care să înfrunți canicula! Bogate în proteine – esenţiale pentru menţinerea masei musculare -, cu 10 vitamine, 9 minerale și doar 245 kcal, noile băuturi Gerlinea cu Fructe Exotice sau Café Frappe reprezintă un mod savuros, inteligent şi accesibil pentru o siluetă de învidiat, întreaga vară.
CONCURS: CÂŞTIGĂ O SILUETĂ DE SELFIE!
un concurs pentru o silueta de selfie
Poţi fi chiar tu câştigătoarea unui premiu care te pregăteşte pentru cele mai reuşite selfie-uri din 2016.
Până pe 18 septembrie, orice produs Gerlinéa cumpărat îți poate aduce o siluetă demnă de selfie și zeci de premii: 3 telefoane – smartphones 4G dual sim, 30 selfie-sticks Tellur, 100 vouchere x 50 lei, pe care să le foloseşti pentru cumpărături sănătoase de pe www.nutrivita.ro. Extragerea şi anunţarea câştigătorilor se va face pe 20 septembrie.
Cum poti participa? Înscrie numărul bonului sau al facturii pe www.gerlinea.ro și pe facebook Gerlinea Romania prin aplicația Gerlinea – Câștigă o siluetă de selfie. Si poţi fi chiar tu câştigătoarea unui premiu care te pregăteşte pentru cele mai reuşite selfie-uri din 2016.
Produsele tale preferate Gerlinéa sunt disponibile în lanţurile de hipermarketuri din Bucureşti şi din ţară, la raioanele de produse BIO-dietetice, în magazine naturiste, în farmacii, în cluburi de fitness și online pe shop-ul oficial – www.nutrivita.ro.
N.R.  Sunt foarte gustoase și ţin de foame , sunt utile mai ales când sunteţi pe drumuri. 
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *